Beginner

Het beginTop!! De 1e stap, het bezoeken van mijn website. Peter van Rooij een erkend gediplomeerd PGAH (Professional Golf Association Holland) golfprofessional, voor individuele lessen en kleine groepjes. Hierin wordt de startende golfer begeleid en gecoacht door het totale golfspel met al haar aspecten.

Golfcursus en kostenDat is niet 1,2,3 te zeggen voor de startende golfer. Vergelijk het maar eens met bijv. het behalen van je rijbewijs, ook hier varieert het aantal lessen per persoon, dus ook de prijs ervan. Zie hiervoor lestarieven voor meer informatie.

En nu?In het eerste aantal lessen ga ik je grondbeginselen van het golfspel aanleren, wat gaat leiden tot het spelen van de par 3 baan, (zie dit als een mini golfbaan). Op deze manier kan de beginnende golfer al gaan spelen, hierin wordt ook aandacht besteed aan de basisregels en etiquette. De meest voorkomende technieken komen aan bod, zie technieken voor meer informatie.

En verder?Het leerproces is een immer blijvend proces. De volgende stap is het behalen van het GVB (Golf Vaardigheids Bewijs). Binnen dit proces worden de reeds aangeleerde vaardigheden verder uitgediept wat gaat leiden tot de juiste praktijk- en theoriekennis. Zodat je klaar bent voor het grote werk!

Wanneer begin ik?Best simpel, vul het contactformulier in, ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor de 1e afspraak.